2012 m. balandžio 1 d.

“Goa Cina” paplūdimys

Goa Cina - mažytis Dievo užmirštas ir kolei kas turistų neatrastas kampelis žemėje. Randasi 2 val. nuo Malang miesto. Kelionė truko 1 dieną, sukarta n+k km (arba 10 val.) motociklu kartu su indoneziečiu Nizar (prisiekusiu keliautoju), 5 ištisos valandos kepinant saulei, dėvint kožą, ilgas kelnes, sportbačius, šalmą ir apsivyniojus skara iki akių važiuojant į priekį. Tikslas: nenudegti bei apsisaugoti nuo taršalų.
Velniškai verta!!! Tai pats gražiausias paplūdimys kokio neradau nei Sempu, nei Balyje… Pažadėjau sau grįžti čia nakčiai stovyklauti su palapine.
Kelionę pratęsiame ragaudami paskrudintus Bakso (mėsos kukulaičius, primenančius lietuviškus mini kotletukus). Nors ir visą kelią mėgavausi greičiu, košiančiu vėju ir besikeičiančiais vaizdais, pakeliui namo vis daugėjo trumpų sustojimų su mankštele. Neįsivaizduojate kaip nuo ilgų kelionių motociklu kenčia minkštoji sėdynė... =)

Na, gana pliaukšti, nuotraukos kalba pačios už save! Pradedam rašyti dar vieną istoriją:

Trys du vienas .... startas! Puiki iliustracija kodėl patartina apsivynioti skarą iki akių.
 
Matote tarpelį priekyje? Pusmetris ne daugiau. Spėkit kas pro jį pralindo?.. Iš mano pusės pasigirdo tik tylus yyyyyy, neeee!!! Sužinojau, kad sąvoka "saugus atstumas" Indonezijoje taip pat negalioja.

Greitis, vėjas, vaizdai, saulė = šypsena po šalmu.
 
 
Kaimo gyvenimas. Jei kada nors gyvenime Lietuvos ekonomika kapituliuotų - žinau ramią vietelę mažyčiame rojuje, kur pasistatyčiau trobelę ir gyvenčiau augindama darže papaya vaisius, kokosus, šiek tiek ryžių, kukurūzų ir kito gėrio.
 
Kelionės kompanjonas - Nizar.
 
Prisipažįstu - esu visiška dailių, jūros nugludintų kriauklyčių rinkimo maniakė.. Ačiū Nizar už kantrybę ir susilaikymą nuo komentarų stebint kaip aš aikčioju ir strykčioju paplūdimyje pamačius vieną už kitą gražesnę... 
Piratų laivas! Čia gimė dar viena idėja: bent porą savaičių praleisti atviroje jūroje buriuojant.
 
Spėkit, kas draugiškai varžėsi atliekant "geriausią šuoliuką"? =)
 
Smėlis batuose. Daina ausyse. Taip, Preila?
 
Dar dar viena idėja: išsilaikyti teises motociklui. Na, Azijoje kitaip nepajudėsi iš vietos.. O ir saugiau, kai vairuoji pats, nei esi kitų vežamas.  
 

                               "Svetimas miestas pažadina mus ir vėl..savo radijo imtuvais
                                 Ir svetimas mums rūkas prieš paskutinį traukinį namo.
                                 Mes vėl ant kojų keliaujam atgal
                                 Bet kuo garlaiviais, lėktuvais..
                                 Mes pakeliui namooooo"

                        Klausom gyvai: http://www.youtube.com/watch?v=p4FmS-6gAI4
 
 

2 komentarai: